« Palaa hakuun

Partnerimme Studio Cambridge aloitti vuonna 1954. Se on maailmankuulun yliopistokaupungin vanhin englannin kielikoulu. Studio Cambridge on luonnollisesti British Councilin tarkastama ja hyväksymä.
Opiskelijoita saapuu ympäri maailmaa kokemaan Cambridgen ja oppimaan englantia ammattimaisessa ja miellyttävässä ympäristössä.

Studio Cambridge tarjoaa englannin kursseja - Intensive English Courses - aikuisille (18+) ympäri vuoden - sekä lomakursseja kesäisin (ja talvellakin) - Language and Activity Programmes - 10-19-vuotiaille koululaisille.

Kurssikeskus sijaitsee lähellä rautatieasemaa, 15-20 minuutin kävelymatkan päässä Cambridgen ydinkeskustasta, sekä historiallisista yliopistoalueista ja Cam-joesta. Lontooseen pääsee junalla vajaassa tunnissa.

Cambridgessa on aina näkemistä ja tekemistä. Studio Cambridge järjestää jatkuvasti mielenkiintoista vapaa-aikaohjelmaa opiskelijoilleen - vähintään viisi kertaa viikossa yhteistä tekemistä, ilmaista kulttuuri- tai liikuntatapahtumaa. Nämä aktiviteetit antavat sinulle uusia tapoja harjoittaa englantia kansainvälisessä seurassa.

KATSO KOULUN VIDEO


KURSSITIETOA


EFL (English for life) 20 tai 28
yleisenglantia joko 20 tai 28 oppituntia viikossa (15 tai 21 tuntia)
Kielikoekurssit Cambridge Examinations, IELTS, TOIEC
ryhmäkurssit
yksityistunnit
lomakurssit koululaisille

HINNAT
EFL 20  € 210 / viikko (yli 10 viikkoa kestävät kurssit edullisempia)
EFL 28  € 305 / viikko (yli 10 viikkoa kestävät kurssit edullisempia)
Cambridge Examinations, IELTS € 1800 / 6 viikkoa
IELTS valittavana myös EFL20 kurssin ohella iltapäiväkurssina
lomakurssit koululaisille alkaen € 1720 / 2 viikkoa (sisältää majoituksen, ateriat ja ohjelmat)
yhdeksän eri kohdetta (Sir Henry, Sir George, jne)