« Palaa hakuun
Churchill House School of English

"Churchill House will be happy to welcome you and guarantees you a course you will never forget."

Paras maa oppia englantia on Englanti ja yksi parhaista kielikouluista on Churchill House - Kielikuun partneri Ramsgatessa, Englannin kanaalin rannalla. Hyvän opetuksen lisäksi onnistunut kielikurssi vaatii hyvän majoituksen ja antoisan vapaa-aikaohjelman - ja kaikkea sitä tarjoaa Churchilll House.

Paitsi ympäri vuoden toimivia kielikursseja, CH järjestää heinä-elokuussa mahtavan valikoiman kesäkurseja sekä aikuisille (18+), että koululaisille (10-17). Yksi mahdollisuus on asua opettajasi kotona!

Koulu perustettiin 1971 ja sen jälkeen yli 110,000 opiskelijaa on kohentanut englannin kielitaitoaan Ramsgatessa ja eri puolilla Englantia sijaitsevissa kesäkouluissa.


MAJOITUS:

Oppimista voi tehostaa asumalla englantilaisessa perheessä. Samalla opit myös tuntemaan heidän elintapojaan.

Churchill House valitsee, tarkastaa ja arvioi vuosittain kotimajoitusta tarjoavat perheet - joita on rekisteröity jo yli 300.

Ystävällisyys, siisteys ja asumismukavuus ovat keskeisimmät kriteerit kotimajoituskohteissa. Koska Ramsgate on vain 50000:n asukkaan kaupunki, useimmat perheet ovat kävelymatkan päässä koululta.


Muita majoitusvaihtoehtoja ovat:
pienet yksityiset hotellit ja B&B paikat lähellä koulua; Kent International hotelli (3***), itsenäiset asunnot

on luonnollisesti mahdollista valita itse asuntonsa - siitä huolimatta olet osa yhteisöä, johon kuuluu muun muassa koulun kerho - "Social Club".