« Palaa hakuun

"Have you ever dreamt of learning English in a tropical destination with the warm waves of the Caribbean caressing your feet? This is your chance!"

Belize - väkiluku noin 300 000 - on osa Brittiläistä Kansainyhteisöä. Trooppinen paratiisi - kuten Havaiji, Cancun olivat 40 vuotta sitten. Lämpötila miellyttävä ympäri vuoden - yleensä hiukan alle 30 C. Karibian rannat, Maya rauniot, hedelmätarhat, rommitehtaat, luolat, villieläimet, vesiurheilu, vaellukset houkuttelevat Belizeen sopivasti matkailijoita.

Jungle Jeanie's by the Sea sijaitsee Hopkinsin kaupungissa upealla valkealla hiekkarannalla. Se on sekä koulumme, että majapaikkamme. Lomakeskus avasi vuonna 2003 ja siellä isännöivät kanadalaiset Jean ja John Barkman.

Yli 90% alueen asukkaista puhuu englantia. Kaikki opettajat ovat päteviä englannin opettajia.

ERIKOISET:

PADI Scuba Diving
Yoga Classes
ESL + Eco Adventure Camp

Majoitus:
  • Rantamajat (cabanas)
  • Merinäköalamajat
  • Erillis- tai parisängyt, kahvinkeitin, jääkaappi. mikro
  • Perustason huoneet
  • erillis- tai parisängyt, oma kylpyhuone, ei muita mukavuuksia

KIELIOHJELMAT:

Käytännön englannin kurssit yli 19-vuotiaille opiskelijoille alkavat viikoittain. Erilliset ohjelmat myös perheille. IGK ja Jungle by the Sea takaavat yksilöllisen, nopeasti etenevän englannin opiskelukokemuksen. Kaikki oppitunnit yksilöopetuksena tai perheryhmissä.

Tarjolla myös espanjan peruskursseja.

HINNAT:
  • kirjausmaksu $100
  • yksityistunnit $ 55 / tunti (1-9 tuntia); $50 USD / tunti (10+ tuntia)
  • opetusmateriaalit $20/ viikko

TYÖHARJOITTELU:
Tehtävät ovat toimistotöitä, maalaus- ja peruskorjaustöitä, puutarhanhoitoa, ruuanlaittoa ja taloustöitä ekologisesti kestävässä ympäristössä.

Osallistujan edellytetään työskentelevän vähintään 15 tuntia viikossa kattaakseen oman ylläpitonsa. Työn ohella jää runsaasti aikaa nauttia ympäristöstä.

Yhdestä neljään viikon mittaisia harjoittelupaikkoja on tarjolla huhti-lokakuun aikana. Osallistujalta edellytetään vähintään 19:n vuoden ikää.

Harjoittelija saa yhden tai kahden hengen huoneen, aamiaisen ja päivällisen, meno-paluukuljetukset Dangrigan lentoasemalta tai bussiasemalta. Käytössä ovat myös melonta- ja sukelluslaitteet (kayaks and snorkelling equipment).

MAKSUT: sijoitusmaksu $250 USD (kertamaksu, ei  palautusta)
Harjoittelijamaksu (Internship fee) $340 USD / viikko (7 nights/ 8 days)


KYSY LISÄÄ