« Palaa hakuun
International Gateway

"Kelowna is situated in British Columbia’s picturesque Okanagan Valley"

International Gateway (IG) on upeassa Kelownan kaupungissa sijaitseva monipuolinen kielikoulu. Kelowna on noin 150 000:n asukkaan kaupunki Vancouverista koilliseen. Mikä ihmeellisintä, alue on tunnettu aurinkoisesta ilmastostaan ja viiniviljelmistään!
Kanadan parhaat ilmat - kesällä 35C, syksy-kevät 15-17C ja talvellakin plussalla. Kelowna on #1 matkailukohde Kanadan matkailukomission listalla!
Kaupunki on yksi nopeimmin kasvavista kaupungeista Kanadassa. Sieltä löydät kansainvälisesti arvostetut viinitilat (noin 130), mestaruustason golfkentät, runsaat hedelmätarhat ja kirkkaansiniset järvimaisemat.

"NATURE is KING here"  - aktiivisille luontoihmisille on tarjolla vaellus- ja maastopyöräilyreitit, ja talvisin hiihtokeskukset, kuten Big White ja Crystal Mountain.

The Okanagan Wine Festivals - touko- ja lokakuussa - kuuluvat alan huippuun maailmassa. Järvessä voi yrittää bongata myös legendaarisen järvihirviön - the Ogopogo.

Kaikki keskeiset palvelut löytyvät 10 minuutin kävelymatkan päästä IG:N koulukeskuksesta - kaupat, ravintolat, kylpylät, uimarannat, taidegalleriat, museot, urheilukentät. Kolme jääkiekkojoukkuetta, jalkapallo- ja baseball-joukkueet tarjoavat urheiluviihdettä ja Prospera Place Stadium toimii konsertti- ja tapahtumapaikkana.

Kelowna International Airport (YLW) - suorat lennot seuraaviin kohetisiin: Vancouver, Calgary, Edmonton, Whitehorse, Toronto, Seattle, Las Vegas, Phoenix, Cancun, Los Cabos, Puerto Vallarta ja Havana. Greyhound bussit kulkevat myös also Kelownaan.

Ja mikä parasta - FUN, SAFE, RELAXING and FRIENDLY - kaikkea tätä on Kelowna.

IG on arvostettu englannin kielikoulu - esim. Cambridgen kielitestikeskus -  sekä vilkas, ystävällinen ja kiehtova paikka opiskella rennossa mutta tehokkaassa, kanadalaisessa ilmapiirissa.

Uusi kulttuuri, mahtava ympäristö ja kansainväliset opiskelukumppanit ovat keskeisiä elementtejä kokemuksessa, joka antaa elinikäisen elämyksen. Koulun johtaja Dale Lockhart pitää osaltaan siitä huolen.

Koulun tunnuslause on "English for Life."
"Welcome"
Dale Lockhart
, Director
International Gateway Kelowna and Belize


KURSSITIETOA:

Käytännön Englantia (Practical English)
  • päivittäisessä elämässä tarvittava viestintätaito
  • kurssit alkavat lähes joka maanantai
  • alaikäraja 16
  • ryhmäkoko 4-12
  • henkilökohtainen, nopeatahtinen ja dynaaminen ote
  • johtajataso - kokopäivä - osapäiväkurssit
  • kestoaika 1-50 viikkoa

KYSY LISÄÄ